Maak een berekening

Uw aanvraag start met uw persoonlijke situatie. Start hieronder een nieuwe berekening of ga hiernaast verder met een eerdere berekening. Bent u tevreden over uw berekening en heeft u de kennis- en ervaringstoets behaald? Dan kunt u vanuit die berekening uw hypotheek aanvragen. U kunt direct een account aanmaken of eerst een berekening starten.

Nieuwe berekening

Uw berekeningen

Maak een account aan om uw berekeningen te bewaren. Zo kunt u verschillende scenario's uitwerken en vergelijken.
U vindt uw berekeningen hier terug.

U heeft nog geen berekeningen!

Kennis- en ervaringstoets

Wilt u zelfstandig en online een Lloyds Bank Hypotheek afsluiten? Dan moet u voldoende van hypotheken begrijpen en de risico’s en gevolgen goed kunnen inschatten. Wij vragen u dit aan te tonen door middel van onze Kennis- en Ervaringstoets. U dient hiervoor een account aan te maken. Na succesvolle afronding kunt u verder met uw hypotheekaanvraag.

  • Lees meer over de kennis- en ervaringstoets en bereid u er op voor met de 'weet wat u weet' - test op de website van de AFM.
Naar de toets

Heeft u vragen?

De specialisten van onze Hypotheek Service Desk staan voor u klaar.

U kunt onze Hypotheek Service Desk telefonisch bereiken op 020 200 83 88 van maandag t/m donderdag van 08.30 - 20.00 uur en vrijdag van 08.30 - 17.30 uur. Buiten deze openingstijden kunt u ons benaderen via ons contactformulier. Een van onze medewerkers zal uw vraag zo snel mogelijk beantwoorden.

Contactformulier