Veelgestelde vragen over Mijn Hypotheek

Veelgestelde vragen over Mijn Hypotheek

Heeft u een vraag? Hieronder vindt u een lijst met veelgestelde vragen en antwoorden.

Wat zijn de voordelen van Mijn Hypotheek?

Met een account kunt u:
    - 24 uur per dag uw hypotheek inzien
    - eenvoudig wijzigingen doorgeven
    - nog sneller uw bouwdepotdeclaraties indienen
    - digitaal uw post bekijken

Ik wil een account aanmaken op Mijn Hypotheek, maar ik ben de brief met mijn toegangscode kwijt. Hoe vraag ik een nieuwe toegangscode aan?

Voor een nieuwe toegangscode kunt u met ons contact opnemen. U kunt ons bereiken van maandag tot en met donderdag van 8.30 uur tot 20.00 uur en vrijdag van 8.30 uur tot 17.30 uur op telefoonnummer 020 - 200 83 88.

Hoe activeer ik mijn account?

Nadat u uw offertenummer of leningnummer en uw toegangscode heeft ingevuld, sturen wij u een e-mail. In deze e-mail staat een link om uw account te activeren. U moet binnen 15 minuten na ontvangst van de e-mail op de link klikken. Wacht u langer dan 15 minuten? Dan vervalt de link en moet u opnieuw een account aanmaken. De toegangscode is wel nog steeds geldig.

Ik heb niet binnen 15 minuten mijn account geactiveerd. Hoe kan ik dit alsnog doen?

Als u op de link in de e-mail klikt die wij u gestuurd hebben toen u uw account aanmaakte, krijgt u de melding te zien op Mijn Hypotheek dat de activatielink is verlopen. Hier krijgt u ook de mogelijkheid om via de knop 'Nieuwe bevestigingsmail versturen' een nieuwe link op te vragen. Deze sturen wij wederom per e-mail. U heeft dan weer 15 minuten om op deze link te klikken en daarmee uw account te activeren.

Hoe log ik in op Mijn Hypotheek?

U kunt inloggen met uw gebruikersnaam, uw wachtwoord en een SMS-code. Uw gebruikersnaam is gelijk aan uw e-mailadres. Iedere keer dat u inlogt, ontvangt u een gratis SMS met een nieuwe code op uw mobiele telefoon. Door het invullen van deze code krijgt u toegang tot Mijn Hypotheek.

Ik ben mijn e-mailadres/gebruikersnaam vergeten. Wat moet ik doen?

Op de inlogpagina van Mijn Hypotheek staat een link 'E-mailadres vergeten' (deze vindt u direct onder de knop 'Stuur SMS-code'). Als u daarop klikt, en vervolgens u uw leningnummer en uw geboortedatum invult, wordt er een SMS gestuurd met uw e-mailadres naar het mobiele telefoonnummer dat bij ons bekend is.

Ik wil mijn e-mailadres/gebruikersnaam wijzigen. Hoe doe ik dat?

Om uw e-mailadres te wijzigen, logt u in op Mijn Hypotheek. Bij ‘Uw gegevens’ kunt u uw e-mailadres en andere contactgegevens inzien en wijzigen.

Ik ben mijn wachtwoord vergeten, hoe stel ik een nieuw wachtwoord in?

Op de inlogpagina van Mijn Hypotheek staat een link 'Wachtwoord vergeten' (deze vindt u direct onder de knop 'Stuur SMS-code'). Als u daarop klikt, en vervolgens u uw e-mailadres invult, kunt kiezen of u uw wachtwoord via SMS of via e-mail wilt ontvangen.

Bij het inloggen ontvang ik geen SMS-code op mijn mobiele telefoon. Wat nu?

Neem dan telefonisch contact met ons op. U kunt ons bereiken van maandag tot en met donderdag van 8:30 uur tot 20:00 uur en op vrijdag van 8:30 uur tot 17:30 op het telefoonnummer 020 - 200 83 88.

Wat moet ik doen als ik een ander mobiel telefoonnummer heb?

Heeft u een nieuw telefoonnummer en is dit nog niet gewijzigd in Mijn Hypotheek? Ga dan naar de inlogpagina en klik op ‘Telefoonnummer wijzigen?’. Na een controle van uw gegevens sturen wij u een link per e-mail. Via deze link komt u op de pagina waar u uw telefoonnummer kunt wijzigen. Nadat u uw telefoonnummer heeft gewijzigd, sturen wij u een bevestigingsbrief per post toe.

Mijn hypotheek staat op twee namen. Hoe vraag ik een tweede account aan?

Heeft u de hypotheek samen met iemand anders aangevraagd? Dan kan de tweede aanvrager ook een account aanmaken. Neem hiervoor telefonisch contact met ons op via telefoonnummer 020 - 200 83 88.

Hoe kan ik feedback geven op Mijn Hypotheek?

Als u ingelogd bent dan vindt u onderaan het scherm een link 'Feedback'. Hierin kunt u uw op- en aanmerkingen meegeven.

Waar kan ik de gebruikersvoorwaarden vinden van Mijn Hypotheek?

Als u ingelogd bent kunt u onder in het scherm de link naar degebruikersvoorwaarden vinden. Hierin vertellen wij u wat u kunt verwachten van Mijn Hypotheek en welke wijzigingen u zelf kunt doen.